Atelierul de creatie Sabbiarelli

Va asteptam la Atelierul de creatie Sabbiarelli.

Un desen pre-taiat, o tavita, o spatula de dezlipit, fantezie, creativitate si mici doze de marmura fin pisata: iata toate ingredientele distractiei cu Sabbiarelli, un nou joc creat si  produs in Italia, de catre o societate care de peste 25 de ani se ocupa cu prelucrarea marmurei de calitate superioara .

Pornind de la un element simplu si pur – marmura alba fin pisata, transformata apoi cu ajutorul colorantilor eco-compatibili, ia nastere curcubeul de culori Sabbiarelli cu care copiii nostri  vor putea realiza desene cu un efect incredibil de stralucitor.

“Sabbiarelli” este un joc simplu, creativ ce nu impune limite fanteziei si capacitatii de a gasi infinite combinatii de culori si nuante  pentru a realiza desene unice si pline de viata.

“Sabbiarelli” este un joc didactic care, prin contactul direct cu granulele fine de marmura, implica un aspect educativ si formativ in ceea ce priveste cunoasterea mediului inconjurator task list software.

“Sabbiarelli” este un joc distractiv deoarece se desfasoara ca o activitate ludica, individuala sau in grup, potrivit copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani.

“Sabbiarelli” este un joc sigur si curat: nu necesita foarfeca si nici lipici, se utilizeaza fara apa, nu este toxic si nici nu murdareste.

Alegeti oferta potrivita:

Atelier + loc de joaca: 33 lei

Atelier + loc de joaca + clatite: 53 lei

Atelier + loc de joaca + clatite + masaj de relaxare: 83 lei